Lindeboom Equipment Support uit Lopik heeft Garage Techniek Greven (G.T.G.) uit Haaren overgenomen. Beide bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het onderhouden en keuren van hefbruggen. De nieuwe onderneming Lindeboom-G.T.G. is aangesloten bij het Rai-keurmerk hefbruggen.

Lindeboom, GTG, Joren van der Linden, keuringen,

Joren van der Linden en Johan Greven kennen elkaar al langere tijd. Joren van der Linden: “Johan heeft zijn bedrijf 32 jaar geleden gestart. Ik had hem al eerder benaderd voor een overname, maar daar is hij toen niet op ingegaan. Onlangs belde hij me, nu zijn gezondheid achteruit gaat, of ik nog geïnteresseerd was. Dus nu is het wel tot een overname gekomen.”

Ik ben blij dat ik het bedrijf waar ik ziel en zaligheid in heb gestopt nu kan overdragen aan een jonge ondernemer vol met ambitie die de continuïteit voor de klanten kan waarborgen.

Johan Greven: “Mijn gezondheid heeft helaas een flinke knauw gekregen de laatste maanden. Ik ben blij dat ik het bedrijf waar ik ziel en zaligheid in heb gestopt nu kan overdragen aan een jonge ondernemer vol met ambitie die de continuïteit voor de klanten kan waarborgen. De website hefbrugonderdelen.nl blijft wel bestaan en daar zal nog tijd in gaan zitten, maar ook dat zal langzaam afgebouwd worden.”